ریاضیات قجری

اگر نمي خواهي در حق تو داوري شود درباره

 

ديگران داوري نكن .

(ابراهام لينكلن)

قجری

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 13 اسفند 1390برچسب:سخن زیبا,,ساعت 23:2 توسط سمیه قجری|

 

سلام. من همیشه در کلاس میگفتم اعداد اول فرمول پذیر نیستن. اما به تازگی شخصی به نام پروفسور هاشمی بعد از ۲۰ سال تلاش فرمولی برای تولید اعداد اول به دست آورده. باید صبر کنیم و ببینیم تو محافل علمی و دانشگاهی چه واکنشی نسبت به ادعای ایشون انجام میشه. برای اطلاعات بیش تر یه لینک براتون میزارم.

 

h t t p : / / w w w . p r i m e n u m b e r s f o r m u l a . c o m

 

با تشکر ------>قجری

 

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 13 اسفند 1390برچسب:اعداد اول,,ساعت 23:1 توسط سمیه قجری|

به نظر شما جواب حد روبرو چه می شود :

با یک نظر فکر می کنیم جواب ۱ می شود اما با توجه به دامنه تابع

که برابر است با تابع f در نقطه هایی

مانند و همچنین

از بازه تعریف نشده است یعنی هر چه قدر به صفر نزدیک شویم باز هم نقاطی وجود دارند که در آنها f تعریف نشده است پس نمی توانیم x را به صفر نزدیک کنیم و در نتیجه تابع f در نقطه صفر حد ندارد .

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 13 اسفند 1390برچسب:حد,رابطه ی جالب,ساعت 22:58 توسط سمیه قجری|

و اين هم رابطه مراحل درس خواندن با زاويه ها



موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 13 اسفند 1390برچسب:زوایا,درس خواندن,ساعت 22:57 توسط سمیه قجری|

اینم از سری بعد پلی کپی ها ی دوم.

امیدوارم مفید باشند.

قجری

اینم لینک:

http://narjesschool.ir/GSchool/getFile.aspx?tid=BD768744774599697546A15ED263CD5FEB77C863C85AE773A071BF70CD6E7B4B966683539F6F98688555A97997668E5EAC797E50C757BA56AD47&RD=1

 

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 13 اسفند 1390برچسب:پلی کپی,فعالیت های تکمیلی,دوم راهنمایی,قسمت دوم,ساعت 22:55 توسط سمیه قجری|

سلام.

براتون پلی کپی های ریاضی و تمرین هایی که خودم طرح کردم رو گذاشتم تا فعالیت های تکمیلی

علاوه بر تمارین کتاب داشته باشید.

پلی کپی 1 تا 21.فایل به صورت پی دی اف هستش که میتونید از ادرس زیر اون رو دانلود کنید.

امیدوارم کمک کنند.

http://narjesschool.ir/GSchool/getFile.aspx?tid=964F9F5C8E5CA57575468946BF50D567EC78CF6ABE50E16D9B6C9546C263855591619A6A9E6E9565976780509362764686548D5FB545D672C761&RD=1

 

 

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 13 اسفند 1390برچسب:پلی کپی,فعالیت های تکمیلی,دوم راهنمایی,ساعت 21:23 توسط سمیه قجری|

 ریاضی را با نرم افزار Algebrator شیرین تر بخوانیم.

ریاضی سرا             www.riazisara.ir

حل معادلات، انتگرال‌گیری، بررسی توابع، ریشه‌یابی، لگاریتم، ماتریس، توابع مثلثاتی و ... از جمله کلماتی هستند که هنگام تحصیل برای بسیاری از دانش‌آموزان و دانشجویان ترس و دلهره را به‌همراه داشته و دارند! آیا هنوز هم با شنیدن این کلمات مضطرب می‌شوید؟ یا جزو آن دسته از افرادی بودید که ریاضی و پیچیدگی‌های آن را دوست داشتید و بیش از هر درس دیگری به آن علاقه نشان می‌دادید؟

بسیاری از دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در فهم دقیق دروسی همچون ریاضی با مشکلاتی مواجهند که توصیه همیشگی استادان این درس، برای رفع این مشکلات نیز حل تمرینات زیاد است. باتوجه به همین مساله این بار قصد داریم نرم‌افزاری را به شما معرفی کنیم که نه‌تنها به کمک آن می‌توانید سوالات سخت ریاضی را به آسانی حل کنید، بلکه می‌توانید مهارت خود در حل تمرینات را نیز بالا ببرید و چنانچه از درسی عقب مانده‌اید یا آن را بخوبی متوجه نشده‌اید، همچون یک استاد همیشه در دسترس، پاسخ تشریحی تمام سوالات خود را ریز‌به‌ریز و مرحله به مرحله از این برنامه دریافت کنید.

برای تمام سنین

نرم‌افزار Algebrator  برنامه‌ای با روش کار بسیار ساده است که شما را قادر می‌سازد در هر سن و هر مقطعی که باشید سوالات ریاضی خود را به آسانی حل کنید! اگر فرزندانتان از شما سوالاتی می‌کنند که قادر به حل آنها نیستید یا اگر خودتان مشغول تحصیل هستید و به ‌دنبال راه‌حل و پاسخ یک سوال پیچیده می‌گردید، براحتی می‌توانید با استفاده از این نرم‌افزار، پاسخ را در زمانی بسیار کوتاه مشاهده کنید. حتی اگر استاد دانشگاه باشید یا یک موسسه آموزشی را مدیریت می‌کنید و با مسائل پیچیده ریاضی سر و کار دارید، باز هم بدون نیاز به ماشین‌حساب‌های گران قیمت و صرف وقت طولانی برای حل مسائل ریاضی، می‌توانید در مدت زمانی بسیار کوتاه صورت مساله را در این نرم‌افزار تعریف و پاسخ را در کسری از ثانیه مشاهده کنید!

پاسخ‌های کاملا تشریحی

ریاضی سرا             www.riazisara.ir

اگر بخواهید ریاضی را یاد بگیرید، مطمئنا در اختیار داشتن یک پاسخ برای یک مساله کمکی به یادگیری ریاضی نمی‌کند! اما اگر روش حل مسائل را مرحله به مرحله مشاهده و آنها را بررسی کنید، حتی اگر هنگام آموزش آن مساله در کلاس حضور نداشته باشید نیز می‌توانید به آن مبحث تسلط پیدا کنید. یکی از ویژگی‌های قابل ذکر در این نرم‌افزار نیز همین است. نرم‌افزار Algebrator  در عین حال که قادر است پاسخ مسائل را در کسری از ثانیه در اختیار شما قرار دهد، به‌گونه‌ای طراحی شده است که پاسخ تشریحی بسیار کاملی را از مراحل حل مساله در اختیار شما قرار می‌دهد. به‌این ترتیب چگونگی حل هیچ‌یک از مسائل برای شما ابهام نخواهد داشت و به‌طور کامل می‌توانید مساله و روش حل آن را درک کنید.

فراتر از یک نرم‌افزار

نرم‌افزار Algebrator امکانات بسیار زیادی دارد که تنها با مشاهده و استفاده از آن به آنها پی خواهید برد. اما برخی امکانات و ویژگی‌های این نرم‌افزار به‌طور خلاصه عبارتند از:

ـ حل انواع مسائل ریاضی در تمام مقاطع تحصیلی

ـ حل مسائل با استفاده از روش‌های معمول و رایج بین‌المللی

ـ ارائه پاسخ تشریحی مرحله به مرحله همراه با پشتیبانی از قابلیت راهنمایی و آموزش قوانین، قضایا و پیش‌نیازهای حل یک مساله

ـ رسم انواع نمودار و گراف‌های مربوط در کوتاه‌ترین زمان ممکن

ـ پشتیبانی از ویرایشگر قدرتمند WYSIWYG برای نوشتن صورت مساله

ـ انتشار مساله و روش حل آن در فرمت استاندارد به‌صورت یک فایل xhtml قابل مشاهده در تمام مرورگرهای وب

ـ پشتیبانی از حل مسائل با تعداد ارقام بالا

و...

ریاضی سرا             www.riazisara.ir

اگر دانشجو هستید می‌توانید برای یادگیری بهتر و حل مسائل خود از این نرم‌افزار کمک بگیرید، اگر استاد آموزش این درس هستید می‌توانید برای ایجاد دروس آموزشی و حتی به‌عنوان یک دستیار هوشمند از این نرم‌افزار در تدریس بهتر مسائل کمک بگیرید . اگر در منزل درس می‌خوانید و به‌صورت غیرحضوری دروس مختلف را یاد می‌گیرید نیز می‌توانید با داشتن این برنامه یک استاد خصوصی را به‌طور ۲۴ ساعته در اختیار داشته باشید و چنانچه مدت‌هاست درس خواندن را به اتمام رسانده و اکنون صاحب فرزندانی قد و نیم‌قد هستید، می‌توانید با استفاده از این نرم‌افزار، هم یادگیری مجدد را برای خودتان آسان کنید و هم مباحثی را که فراموش کرده‌اید براحتی به یاد آورده و فرزندان خود را در حل مسائل ریاضی یاری کنید.

این نرم‌افزار فوق به‌صورت پرتابل (بدون نیاز به نصب) در تمام نسخه‌های ویندوز قابل استفاده است و می‌توانید آخرین نسخه آن را با حجمی حدود ۱۹ مگابایت از لینکهای زیر دانلود کنید:

 

دانلود نرم افزار      -         لینک کمکی

پسورد فایل: www.riazisara.ir

 

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:,ساعت 16:33 توسط سمیه قجری|

انجام محاسبات ریاضی با دست خط خودتان

 

توسط برنامه Handwriting Calculator

برنامه مخصوص گوشی همراه (نوکیا)

 

www.riazisara.ir       ریاضی سرا

 

 همانطور که از نام نرم افزار مشخص است شما میتوانید با استفاده از دست خط خود به انجام محاسباتی مانند جمع، ضرب، تقسیم، رادیکال و… بپردازید. این نرم افزار مخصوص سیستم عامل سیمبین ویرایش سوم و پنجم میباشد که امیدواریم مورد توجه شما دوستان قرار گیرد. هم اکنون می توانید این ماشین حساب جالب و پر کاربرد را از سایت ریاضی سرا دانلود نمایید. 

 

دانلود با حجم ۱۷۸ کیلوبایت
پسورد فایل:
www.riazisara.ir
 

 

 

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:,ساعت 16:25 توسط سمیه قجری|


 

 

مدل رياضي دانه هاي برف

 تصاوير زيباسازی وبلاگ،قالب وبلاگ،خدمات وبلاگ نويسان،آپلودعكس، كد موسيقی، روزگذر دات كام http://roozgozar.com

امروزه دانه‌های سه‌بعدی برف می‌توانند با استفاده از برنامه‌ای -که توسط ریاضیدانان در دانشگاه « دیویس کالیفورنیا» (UC Davis) و دانشگاه «وسیکانسین- مادیسون» (Wisconsin- Madison) رشد پیدا کنند- در یک کامپیوتر ساخته می‌شوند.

به‌گزارش سایت دانشگاه «دیویس کالیفورنیا» (UCDavis)، «جانکو گراونر» (Janko Gravner) پرفسور ریاضیدان دانشگاه «دیویس کالیفورنیا» (UCDavis) می‌گوید: هیچ دو دانه‌ی برفی همانند هم نیستند اما ممکن است خیلی شبیه همدیگر باشند. این‌که چرا خیلی با هم فرق نمی‌کنند، یک معما است. مدلی که بتواند آن‌ها را پردازش کند، ممکن است بتواند بعضی از این سؤال‌ها را جواب بدهد.

پیچیده، به‌طور باور نکردنی تغییرپذیر و زیبا! دانه‌های برف حداقل از سال 1611 میلادی تا الان، معمایی پیچیده‌ای برای ریاضیدانان بوده است؛ وقتی که «جوهاناز کپلر» (Johannes Kepler) پیش‌بینی کرد که ساختمان شش گوش می‌تواند اساس یک ساختمان کریستالی باشد.

دانه‌های برف از بخار آب اطراف بعضی انواع هسته‌ها مثل ذره‌ای از گرد وغبار رشد می‌کنند. سطح کریستال درحال رشد پیچیده و نیمه مایع است که در آن مولکول‌های آب از بخارهای محیط می‌توانند جذب یا جدا شوند. مولکول‌های آب بیش‌تر در بخش تقعر کریستال‌ها جذب می‌شوند.

این مدل توسط «گراونر» (Gravner) و «دیوید گریفیت» (David Griffeath) از دانشگاه «ویسکانسین مادیسون» (Wisconsin- Madison) ساخته شده است و از فاکتورهای زیر در این مدل استفاده کرده‌اند:

با اجرای این مدل در شرایط مختلف، محققان قادرند دامنه‌ی گسترده‌ای از شکل‌های دانه‌های برف طبیعی را بسازند.در تلاش برای مدل‌سازی برای همه‌ی مولکول‌های آب، فضا به المان‌های سه‌بعدی به‌اندازه‌ی یک میکرومتر تقسیم شدند. این برنامه در طول حدود 24 ساعت یک دانه‌ی برف را در یک کامپیوتر رومیزی پیشرفته تولید می‌کند.

همانند دنیای واقعی، بخش‌های سوزنی‌شکل‌ بیش‌ترین کاربرد را در طرح دانه‌ها‌ی برف‌سازی توسط کامپیوتر دارد. این در حالی است که دانه‌های برف شش‌گوش کلاسیک یا «درختی» (Dendritic) یا دانه‌های برف «پر» مانند، هم در طبیعت و هم در شبیه‌سازی کامپیوتر کم‌تر بوده و استفاده شده‌اند.

«گراونر» (Gravner) و «گریفیت» (Griffeath) می‌خواهند چندین دانه‌ی برف جدید را طراحی کنند. یکی از این طرح‌ها، به‌شکل پروانه است که شبیه سه پروانه است که از جلو به‌هم چسبیده‌اند. «گراونر» (Gravner) می‌گوید: به‌نظر می‌رسد دلیلی ندارد که چنین طرح‌هایی در طبیعت ظاهر نشوند اما در عین حال بسیار شکننده و بی‌دوام هستند.

 تصاوير زيباسازی وبلاگ،قالب وبلاگ،خدمات وبلاگ نويسان،آپلودعكس، كد موسيقی، روزگذر دات كام http://roozgozar.com

تعجب‌‌آور آن‌که ساختار سه‌بعدی همراه با ساختارهای پیچیده‌ای که اغلب بین دو صفحه به‌وجود می‌آیند از اهمیت بالایی برخوردارند. این مسأله را هنگام مشاهده‌ی دانه‌ی برف واقعی به‌سختی می‌توان رؤیت کرد اما با استفاده از میکروسکوپ الکترونی در مطلعه‌های دقیق از دانه‌های برف واقعی می‌توان مشاهده کرد.

موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 22 بهمن 1390برچسب:,ساعت 22:47 توسط سمیه قجری|

سلامی دوباره.یک مسئله خیلی جالب که دوست دارم شما هم بدونید.


به تساوی های زیر توجه کنید:

بله 81 برابر است با توان دوم ِ مجموع ارقامش.

آیا اعداد دیگری با این ویژگی وجود دارند؟

به عدد زیر نیز توجه کنید :

 

ریاضی سرا    www.riazisara.ir

حتما ً شگفت زده شده اید !

در این قسمت می خواهیم اعدادی را معرفی کنیم که این اعداد با توانی از مجموع ِ ارقامشان برابرند. البته در این میان، اعداد یک رقمی با مجموع ارقامشان به توان ۱ برابند و از آن ها چشم پوشی می کنیم. یافتن اعداد کوچک با این ویژگی کار ساده ای است اما یافتن اعداد بزرگتر بسیار مشکل و زمان بر خواهد بود. در جدول زیر تعدادی از این اعداد را به نمایش در آورده ایم . ببینید و لذت ببرید :


ریاضی سرا     www.riazisara.ir

=

      عدد

۹۲

=

۸۱

۸۳

=

۵۱۲

۱۷۳

=

۴۹۱۳

۱۸۳

=

۵۸۳۲

۲۶۳

=

۱۷۵۷۶

۲۷۳

=

۱۹۶۸۳

۷۴

=

۲۴۰۱

۲۲۴

=

۲۳۴۲۵۶

۲۵۴

=

۳۹۰۶۲۵

۲۸۴

=

۶۱۴۶۵۶

۳۶۴

=

۱۶۷۹۶۱۶

۲۸۵

=

۱۷۲۱۰۳۶۸

۳۵۵

=

۵۲۵۲۱۸۷۵

۳۶۵

=

۶۰۴۶۶۱۷۶

۴۶۵

=

۲۰۵۹۶۲۹۷۶

۱۸۶

=

۳۴۰۱۲۲۲۴

۴۵۶

=

۸۳۰۳۷۶۵۶۲۵

۵۴۶

=

۲۴۷۹۴۹۱۱۲۹۶

۶۴۶

=

۶۸۷۱۹۴۷۶۷۳۶

۱۸۷

=

۶۱۲۲۲۰۰۳۲

۲۷۷

=

۱۰۴۶۰۳۵۳۲۰۳

۳۱۷

=

۲۷۵۱۲۶۱۴۱۱۱

۳۴۷

=

۵۲۵۲۳۳۵۰۱۴۴

۴۳۷

=

۲۷۱۸۱۸۶۱۱۱۰۷

۵۳۷

=

۱۱۷۴۷۱۱۱۳۹۸۳۷

۵۸۷

=

۲۲۰۷۹۸۴۱۶۷۵۵۲

۶۸۷

=

۶۷۲۲۹۸۸۸۱۸۴۳۲

۴۶۸

=

۲۰۰۴۷۶۱۲۲۳۱۹۳۶

۵۴۸

=

۷۲۳۰۱۹۶۱۳۳۹۱۳۶

۶۳۸

=

۲۴۸۱۵۵۷۸۰۲۶۷۵۲۱


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->


برچسبها: <-TagName->
نوشته شده در شنبه 22 بهمن 1390برچسب:اعداد,جالب,ساعت 22:46 توسط سمیه قجری|



ریاضیات قجری


صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد